Posetite naše internet prodavnice

Možete dobiti porudžbinu od nas, pronaći mnoge proizvode sa jedinstvenim popustima, a takođe, ako je potrebno, kontaktirati servisni centar.

Veleprodaja

Mesto isporuke

Servis

Internet prodavnica delova opreme kućnih aparata i elektronike

Demon.rs  je online platforme na domaćem tržištu. Preduzeća Veb portali Info od 2018 godine a u svojim trgovačkim aktivnostima angažovano je na polju korporativne prodaje i online prodaje na polju alata, mašina, opreme a takođe i kućnih i outdoor uređaja i opreme.

Bavimo se uvozom Trimera, Testera, Rupača i drugih alata kao i delova i opreme a sve pod brendom DMD.

Posedujemo mrezu partnera prilikom uvoza proizvoda tako da nudimo saradnju manjim firmama da mogu uvoziti proizvede koji su im potrebni sa nama u saradnji po odličnim uslovima. Napomiljemo da količine nisu ograničene a uvoz vršimo svaki treći mesec u godini.

Takodje u našem sastavu radi i  renomirani servis za popravku i održavanje uredjaja kako u garantnom tako i van garantnom roku sa originalnim i kvalitenim delovima.

Firma posluje kao zvanični partner u distribuciji na domaćem tržištu proizvoda renomiranih kompanija i proizvođača između ostalih Villager, Womax, Moto Bike, Westako, Oleo Mac  itd

Pored kupaca fizičkih lica ističemo i veliki broj kupaca renomiranih preduzeća, humanitarnih organizacija, kompanija i javnih preduzeća.

Internet prodavnica delova opreme i elektronike je jedna od vodećih onlajn prodavnica.

Bend DMD je potvrdjen kod velikog broja korisnika. Za to vreme, naš tim je postao i uvoznik i uspeo da napravi moćnu onlajn prodavnicu koja brzo radi. Asortiman tačaka za snabdevanje na mreži je ogroman i pokriva sve kategorije kompanija koje su dostupne u prodavnicama. 2018. godine predstavili smo novu strategiju  politike koja pokriva sve aspekte aktivnosti kompanije – korporativni stil, isporuku i konsultantski rad.

Internet prodavnica opreme delova kućnih aparata i elektronike

Veb Portali Info Prijepolje Vl: Mirjana Dosković

Mirjana Dosković

Veb-portal je mesto na internetu koje čini više različitih informacionih celina ili aplikacija. Za razliku od specijalizovanih, tematski jednostavnih sajtova, veb-portali pružaju posetiocima mnoštvo korisnih informacija iz različitih izvora.

Veb-portali mogu sadržati delove kao što su: pretraga sajtova, servis e-pošte, vesti, poslovne informacije (kursna lista, berza) i razne druge mogućnosti. Mnoge kompanijske aplikacije mogu biti dostupne korisnicima putem regulisanog prava pristupa.

Portali često pružaju mogućnost da registrovani korisnici mogu da utiču na izgled i sadržinu svog dela portala. To su takozvani personalizovani – korisnički portali. Korisnici mogu izdvojiti samo one vrste informacija koje su njima zanimljive.

Veb-portali najčešće sadrže mnoštvo linkova ka celovitim informacijama. Ovakvi linkovi su klasifikovani po tematici – kategorijama. Deo informacija je izdvojen od strane urednika portala kao bitna informacija. Portali pružaju mnoštvo servisa kojima mogu pristupiti korisnici, a neki od servisa i informacija mogu preuzeti drugi portali i sajtovi.

Korisnici često imaju potrebu da pregledaju različite informacije na jednom mestu. Stalni korisnici interneta imaju svoje omiljene lokacije putem kojih se informišu ili pristupaju korisnim informacijama.

Korisnici često mogu personalizovati izgled i vrstu prikazanih informacija. Sve te mogućnosti najlakše se postižu upotrebom veb-portala.

Što se tiče personalizacije podataka novi servis koji je omogućio lakše i brže baratanje blokovima informacija jeste AJAX (asynchronous JavaScript and XML). Ova tehnologija zasnovana na džava skriptu ima zadatak da veb-pregledač komunicira sa serverom nezavisno od učitavanja stranice. Moguće je slati više zahteva prema serveru i primati informacije nazad u realnom vremenu. Ovo je omogućilo lakšu personalizaciju stranica na veb-portalu, kao i brži pristup robi i informacijama.

Mnogi portali su se počeli baviti određenom vrstom delatnosti. Tako su nastali portali vezani za nekretnine,trgovinu, sport, zabavu. Moglo bi se reći da su ovakvi portali najzastupljeniji na sadašnjem vebu. Oni nude olakšan pristup iz određenih oblasti.

Veb portali INFO Prijepolje je vlasnik 9 platformi, portala i više desetina socijalnih mreža sa preko 5000000 miliona pratilaca. Naši portali su bili posećeni u 2021. godini preko 8000 000 posetilaca. a ostvarili smo 680,000,00o pregleda . Izvor Google.

Veb portali info je dobitnik plakete za 2021. godinu FIRMA OD POVERENJA

U 2022 godini smo dobili priznanje za 28. mestu od 99 firmi na nivou Srbije u kategoriji naše delatnosti.

Info Group čine platforme:

1. https://demon.rs

2.https://prijepoljeinfo.rs/

3.https://zakucuibastu.rs/

4.https://infoshop.rs/

5.https://onlineoglasi.rs/

6.https://www.delovizatestereitrimere.rs/

7.https://dmdalati.wordpress.com/

9.https://delovi.demon.rs ( Veleprodaja )

31300 PRIJEPOLJE – SRBIJA
Delatnost i šifra delatnosti:

6312 Veb Portali –

47.91 Trgovina na malo posredstvom pošte ili interneta
Matični broj: 65151499
Poreski broj (PIB) 111041848
Kontakt telefon: 060/5001511
Kontakt e-mail: kupoprodajars07@prijepoljeinfo

Информативни портал „Пријепоље Инфо“

Уписан у регистар јавних гласила Републике Србије под бројем ИН000739

Издавач Веб портали Инфо Пријепоље

Главни и одговорни уредник Мирјана Досковић

Контакт: prijepoljeinfo@gmail.com

тел:061/137-8805