Demon trimera i testera Servis i delovi

SERVIS OREGON PRIJEPOLJE

SERVIS ZA UREĐAJE VAN GARANTNOG ROKA SERVIS PRIJEPOLJE : 065/4444054 Velika Župa Prijepolje.Servis za servisiranje trimera testera i ostalih ALATA i opreme za dvotaktne motore. OREGON – servis trimera, kosačica i testera se bavi popravkom i servisiranjem baštenskih mašina i alata za održavanje travnatih površina i vrtova, kao i profesionalnih testera tako i za amatersku upotrebu. Nalazimo se na dve lokacije – u ulici Ive Lole Ribara bb i u Velikoj Župi u Prijepolju.U našem servisu ćemo uspešno i brzo otkloniti sve kvarove na Vašoj mašini ili alatu. Servisiramo proizvode kako renomiranih svetskih proizvođača baštenske opreme i alata (Husqvarna,STIL , OREGON, Viking, Einhel, MTD, Stihl, Garden Master,Villager, Womax.Demon..), tako i svih drugih amaterskih mašina.Servis se bavi servisom, odrzavanjem i popravkom motornih testera, trimera. Prodaja rezernih delova, ugradnja delova, zamena lanaca, ciscenje karburatora, zamena dizni, ulje za mesavinu, uputstvo i saveti za upotrebu.

Servis trimera, kosačica, testera – INFO OREGON
Ive Lole Ribara bb Luke , Velika Župa, Prijepolje, Srbija tel: 065/4444-054

Kvalitet jednog proizvoda procenjuje se na osnovu najrazličitijih parametara. Jedan od njih je i mogućnost servisiranja proizvoda u garantnom i vangarantnom roku, kao i mogućnost nabavke originalnih rezervnih delova.

Naš servis ima veliko iskustvo i znanje koje je neophodno za što efikasnije otklanjanje najrazličitijih problema. Info OREGON servis  se konstantno širi i unapređuje, a cilj je zadovoljstvo naših kupaca i mušterija. U servisu  možete izvršiti popravku Vašeg uređaja i nabaviti originalne rezervne delove, sve na jednom mestu.

Servis trimera, kosačica, testera – INFO
Ive Lole Ribara bb Luke , Velika Župa, Prijepolje, Srbija tel: 065/4444-054

Našim klijentima nudimo usluge servisa i popravki:

  • – kosilica za travu (motornih, samohodnih),
  • – trimera za travu,
  • – trimera za živu ogradu,
  • – testera, motorki Stihl husqvarna partner dolmar villager demon keno straus
  • – atomizera,
  • – duvača lišća,
  • – svih baštenskih mašina i alata za održavanje bašte.

Podelite sa drugima:

Cart
Your cart is currently empty.
%d bloggers like this: