Ко смо ми

Које личне податке прикупљамо и зашто их прикупљамо
Коментари

Када посетиоци остављају коментаре на веб локацији, прикупљамо податке приказане у обрасцу за коментаре, као и ИП адресу посетиоца и низ корисничких агената претраживача како би помогли у откривању нежељене поште.

Анонимизирани низ креиран из ваше адресе е-поште (који се такође назива хасх) може се доставити услузи Граватар да види да ли га користите. Политика приватности услуге Граватар доступна је овде: хттпс://аутоматтиц.цом/приваци/. Након одобрења вашег коментара, слика вашег профила видљива је јавности у контексту вашег коментара.

Медији

Ако уплоадујете слике на веб локацију, избегавајте преношење слика са укљученим подацима о локацији (ЕКСИФ ГПС). Посетиоци веб локације могу да преузму и извуку било које податке о локацији са слика на веб локацији.

Контакт обрасци
Колачићи

Ако оставите коментар на нашој веб локацији, можете се пријавити да сачувате своје име, адресу е-поште и веб локацију у колачиће. Ово је за вашу удобност тако да не морате поново да уносите своје детаље када остављате други коментар. Ови колачићи трајаће годину дана.

Ако имате налог и пријавите се на ову веб страницу, поставићемо привремени колачић да бисмо утврдили да ли ваш прегледач прихвата колачиће. Овај колачић не садржи личне податке и одбацује се када затворите прегледач.

Када се пријавите, такође ћемо поставити неколико колачића како бисмо сачували ваше податке за пријаву и избор екрана. Колачићи за пријаву трају два дана, а колачићи са опцијама на екрану трају годину дана. Ако одаберете „Запамти ме“, пријава ће трајати две недеље. Ако се одјавите са свог налога, колачићи за пријаву биће уклоњени.

Ако уредите или објавите чланак, додатни колачић ће бити сачуван у вашем прегледачу. Овај колачић не садржи никакве личне податке и једноставно указује на поштански број чланка који сте управо уредили. Истиче након 1 дана.

Уграђени садржај са других веб локација

Чланци на овој веб локацији могу да садрже уграђени садржај (нпр. Видео снимци, слике, чланци итд.). Уграђени садржај са других веб локација понаша се на исти начин као да је посетилац посетио другу веб локацију.

Ове веб локације могу да прикупљају податке о вама, користе колачиће, уграђују додатно праћење треће стране и прате вашу интеракцију са тим уграђеним садржајем, укључујући праћење ваше интеракције са уграђеним садржајем ако имате налог и пријављени сте на тој веб локацији.

Аналитика
Са ким делимо ваше податке
Колико дуго чувамо ваше податке

Ако оставите коментар, коментар и његови метаподаци задржавају се у недоглед. То је начин да аутоматски можемо препознати и одобрити све коментаре који се прате, умјесто да их држимо у реду за модерирање.

За кориснике који се региструју на нашој веб локацији (уколико постоје), такође чувамо личне податке које дају у свом корисничком профилу. Сви корисници могу у сваком тренутку видети, уређивати или брисати своје личне податке (осим што не могу променити своје корисничко име). Администратори веб локација такође могу видети и уређивати те информације.

Која права имате над својим подацима

Ако имате налог на овој веб локацији или сте оставили коментаре, можете тражити да добијете извезену датотеку личних података које имамо о вама, укључујући све податке које сте нам доставили. Можете такође тражити да избришемо све личне податке које имамо о вама. Ово не укључује податке које смо дужни да чувамо у административне, правне или безбедносне сврхе.

Где шаљемо ваше податке

Коментари посетилаца могу се проверити путем аутоматизоване услуге откривања нежељене поште.

Ваше контакт информације
Додатне Информације
Како штитимо ваше податке
Које поступке кршења података имамо
Од којих трећих страна добијамо податке
Шта аутоматизовано доношење одлука и / или профилирање радимо са корисничким подацима
Захтеви за обелодањивање регулаторних прописа