O NAMA –

Bavimo se prodajom robe preko interneta . Od 2016. godine smo distributeri Poljskog brenda DEMON do danas. Sa demonom smo stekli veliku popularnost a i kupce širom Srbije ali i regiona. Od 2017 godine uvozimo i plasiramo delove kako za demon proizvode tako smo proširili ponudu na sve ostale brendove i uređaje sa ovih prostora. Od 2017 godine puštamo sajt https://zakucuibastu.rs/ i proširujemo našu ponudu na opremanju vaših kuhinja i bašta. od 2019. puštamo naš treći sajt https://infopres.rs/ za prodaju delova i opreme za vaše alate.

Nalazimo se u Prijepolju .

Zahvaljujući Vama dostigli smo ovaj nivo i zadržaćemo naš moto da naša mušterija mora biti zadovoljna. Naše mušterije kao i mi poslujemo po principu svi zadovoljni na obostrano zadovoljstvo.

Na Vaš zahtev od 2020 godinea i nedostatkom Demon -Mar Polovih proizvoda ( zbog korone) proširujemo našu ponudu sa renomiranim prodavcima delova na ovim prostorima ko što su Villager AGM i Womax , i kod nas možete kupiti istovetan trimer kao što je demon ali rađen za navedene brendove kao i ostale slične artikle. Kod nas nema iznenađenja ako vam se ne dopadne artikal slobodno ga vratite u roku od 14 dana pod uslovom da ne koristite o Vašem trošku i vraćamo Vam novac. Mi nismo agencija mi smo PRODAJNO SERVISNI CENTAR INFO PRIJEPOLJE i nudimo Vam proverene artikle uz obezbeđene servise, garancije, stručnu pomoć. Kod nas dobijate račune i koristite sva prava potrošača koja su na snazi u Srbiji.

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh / nastavljamo dalje.

Viber za slike: 060-500-1511 Tel: 060-500-1511 / 062-144-7895/ 064-070-5505 / MATIČNI BR. 65151499, PIB 111041848 Za lična preuzimanja i SERVIS u Prijepolju u Župi Tel; 065/4444-054.

Isporuka 2 do 5 radnih dana. Servis isključivo za demon proizvode sa naznačenim servisom u Prijepolju na garanciji.

Sve za vaš dom i baštu po najpovoljnijim cenama. Sve je novo, originalno i fabrički zapakovano! Velik izbor kosilica, trimera, testera. Možete pronaći i ručni alat, kompresore, stolarske alate, agregate i razne druge proizvode! Pozovitei postanite takodje naš kupac, a mi ćemo opravdati vaše poverenje. Pridružite se hiljadama zadovoljnih mušterija. Uvek na raspolaganju za vas. Najbolji odnos cene i kvaliteta. Demon,rs je online prodavnica alata i opreme za vas po najpovoljnijim cenama! Dostava kurirskom službom na teritoriji Srbije. Plaćanje pouzećem, po najjeftinijoj ceni dostave!

Cart
Your cart is currently empty.
%d bloggers like this: