Prodavnica - Villager alati

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata


Villager je prerastao u jedan od vodećih brendova baštenskih i električnih alata na Balkanu. Villager Globalni brend Villager alati spada u visoku klasu opreme, alat i mašina namenjenih privatnoj upotrebi.

Kompanija Villager je osnovana 2005 godine u Srbiji, ali sedište je u Sloveniji. U današnje vreme Villager je prerastao u jedan od vodećih brendova hobi baštenskih, aku i električnih alata na Balkanu. Villager alati su dizajnirani i testirani tako da zadovoljavaju evropske EC direktive i standarde. Njihove proizvode karakteriše visok kvalitet, moderan dizajn, pouzdanost, bezbednost i sve to po povoljnim cenama. Izbor Villager alata uključuje pažljivo odabrane baštenske i alate za domaćinstvo, testirane u stvarnim uslovima koji zadovoljavaju najviše standarde pouzdanosti. Villager hobi proizvode karakteriše zelena boja, a crna za Villager black edition alate koje je 2011. počeo da proizvodi Villager. 2018 Godine je započeo sa novom serijom akumulatorskih alata, zvani FUSE, koje karaktriše da u više od 20 proizvoda možete koristiti isti akumulator pa ne morate platiti bateriju kod kupovine svakog alata.

Garancija na Villager proizvode je 3 godine a AGM 2 godine. A u slučaju kvara, imaju veoma dobru izgrađenu servisnu mrežu i veliki lager rezervnih delova na raspolaganju a sam servisni centri postoje u čak 8 gradovu u Srbiji, tako da će Vaši alati biti brzo servisirani i vraćeni.