Trimer motorni za travu benziski

Motorni trimeri za travu dovode u red neuređene površine. Trimeri za travu, specijalne ponude i promocije Internet prodavnice. Naši modeli su idealni za neuređene i zakorovljene travnate površine pod šibljem. Za duži rad koji može trajati satima na raspolganju su leđni modeli. Za duži rad preporučuju se modeli sa bicikl rukohvatom dok za manje travnjake odgovaraju modeli sa loop rukohvatom. Generalno, ove kose su snažne i nezaobilazna baštenska lataka za uređenje dvorišta imanja i drugih površina.

Motorni trimeri odlikuju se većom snagom a pogodne su za veće površine i zbog svoje snage i zbog ergonomije i fleksibilne aplikacije na površinu košenja. Motorni DEMON opremljeni su glavom sa strunom a takođe mogu biti opremljeni metalnom trokrakom zvezdom ili cirkularom. Kada se vrši košenje rastinja i šiblja trokraki nož i cirkular se montiraju na trimer što ih čini jednim od najefikasnijih alata za košenje neuređenih travnjaka.

Prilikom upotrebe benzinskih trimera koriste se uprtači odnosno pojasevi za nošenje a preporučuje se i upotreba zaštitnih naočara ili vizira. Istorijski gledano prvi motorni trimeri nastal su sedamdesetih godina dvadesetog veka na osnovu ideje Džordž Bаllаsa iz Hjustona a na bazi inspiracije četke zа čišćenje za аutomаtsko prаnje vozilа. Danas je upotreba bašteskih alatki koje se nazivaju motorni trimeri veoma rasprostranjenja a pored košenja dvorišta i javnih površina, površina pored puteva, parkova koriste se i u poljoprivredi za košenje među zasadima.

Jedan od elemenata održavanja travnjaka, pored zalivanja i prihranjivanja, i preduslov dobre kondicije travnjaka jeste blagovremeno i kvalitetno košenje trave. Prvo trimovanje trave treba obaviti kada je trava visoka 6 do 7 centimetara nakon toga travnjak se bolje snabdeva kiseonikom, vlagom i svetlošću na osnovu koje se vrši fotosinteza i dobar rast u prolećnom periodu.

Cart
Your cart is currently empty.