Demon / Interent prodaja alata i delova trimera i testera

Mar pol alati , Poljski proizvođač alata koji je na tržištu od 2000. godine. Odnedavno je dostupan i kod nas . Mi smo zastupnik Mar-Pol-a na našem tržištu. Sva roba koju kupite od nas je u originalnoj ambalaži, fabrički zapakovana po svim fabričkim standardima.

Mar-Pol alati logo
Mar-Pol alati logo

Ko je Mar-Pol?

Mar-Pol je renomirani evropski brend koji se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih motornih i električnih alata sa serijom proizvoda zvučnog imena DEMON i RIPPER.

Demon alati

Pod DEMON seriju proizvoda ubrajaju se motorne testere (Demon testera – najprodavanija testera prošle i ove sezone), prskalice, trimeri (Demon trimer – najbolje ocenjeni trimer za prošlu i 2019. godinu).

Demon motorni trimer se svojim odnosom cene i kvaliteta toliko dobro pokazao na našem tržištu da je Mar-Pol morao da angažuje dodatne kapacitete u fabrici kako bi zadovoljili potražnju na tržištu širom Evrope.

Mar-Pol alate karakteriše pre svega pristupačna cena, vrhunski kvalitet (svi alati su pravljeni za Evropsko tržište), lako i jednostavno održavanje i bogata mreža servisa. Delovi za sve alate koje Mar-Pol ima u ponudi su vrlo pristupačni.

Ripper alati

U Ripper seriju alata spadaju električni i akumulatorski alati, kao i setovi ručnih alata. Neki od proizvoda koji su se vrlo dobro pokazali kod nas su:

Posebno bi istakli aparat za varenje o čijem kvalitetu govori i činjenica da su elektronski sklopovi Toshiba proizvodnje, što ga čini vrlo pouzdanim i izdržljivim, a varovi koje budete sa njim pravili mogu se meriti sa industrijskim aparatima za varenje.

Napomena

Mi smo ekskluzivni uvoznici Demon trimera i zastupnici ovog brenda , kada kupujete trimere od nas kupujte original trimer. Na tržištu se pojavila kopija ovog trimera koji je jeftiniji za 30% od originala ali mu kvalitet nije ni 10% kao original.

Na zvaničnom sajtu brenda Mar-Pol-a možete videti sve o našim proizvodima.

Mar-Pol je renomiran evropski brend motornih i električnih alata sa serijom proizvoda zvučnog imena Demon i Ripper.

U Demon seriju proizvoda spadaju motorne testere, prskalice, trimeri i električni alati, u ovoj seriji proizvoda najbolje se pokazao Demon motorni trimer koji je stekao veliku popularnost u Srbiji najviše zbog odličnog odnosa cene i kvaliteta ali pre svega jer je ekonomičan i jednostavan za održavanje.

U Ripper seriju proizoda spadaju električni i akumulatorski alati, jedan proizvod koji se odlično  pokazao na tržištu je Ripper aparat za varenje sa Tosibinom elektronikom, najviše zbog svoje pouzdanosti u radu.

Demon trimer i oprema

Demon trimer

 • Demon motorni trimer predstvalja trimer sa najboljim odnosom cene i kvaliteta u njegovoj klasi od 5,2 KS, dvotaktni motor standardne konstrukcije zapremine 52cm3 sa vazdušnim hladjenjem. Motor dostiže maksimalno 9000 obrtaja u minuti bez opterećenja, dakle trimer koji će ispuniti i najteže zadatke.
 • Sistem prenosa je kardansko vratilo sa automatskim centrafugalnim kvačilom, radni zahvat niti je 41,5 cm dok je radni zhvat noža 25 cm, kapacitet rezervoara za gorivo od 1,35L.
 • Kvalitet izrade je odličan, kučište je izradjeno od kvalitetne čvrste plastike, tako da može da izdrži manja mehanička naprezanja.
 • Kardansko vratilo je izradjeno od kvalitetne legure, tako da vratilo može da izdži velike sile trenja.
 • Trimer je jednostavno održavati, svaki manji servis poseduje delove za njega, delovi za njega su pristupačni tako da je trimer ekonomičan za održavanje.
 • Obezbedjujemo servis za trimere, delove za trimer možete da kupite i kod nas.
 • Godinu dana garancije na trimer
 • Važna napomena:

Na sajtu brenda Demon Mar-pol firme https://mar-pol.sklep.pl/ možete videti sve o našim proizvodima.A iste proizvode koje vidite na poljskom sajtu možete poručiti i dobiti na  Vašu kućnu adresu.

325385ba633367ddadf115f3d32fc457

Demon prskalica

 • Prskalica koja se probila na naše tržište pre svega zbog odličnog kvaliteta izrade i pristupačne cene, za tu cenu dobijate atomizer/prskalicu sa pumpom visokog pritiska, sa tom pumpom prskalica će izvršiti i najzahtevnije zadatke.
 • Prskalica/atomizer koja ima široku primenu, može da se koristi za malinjake, vinograde, voćnjake itd.
 • Prskalica ima motor od 5,2 KS sa busterom ili ti pumpom visokog pritiska, kapacitet rezervoara za vodu je 14 i 20 litara, domet prskanja je 12m.
 • Motor prskalice dostiže maksimalno 9000 obrtaja u minuti bez opterećenja, sa opterećenjem do 7500 obrtaja u minuti.

Atomizer je ergonomskog oblika, tako da je udoban za korišćenje, poseduje širok raspon podešavanja.

Zaključak

Mar-Pol je definitivno pravi izbor za svakoga ko želi da radi sa kvalitetnim hobi, polu-profesionalnim alatom. Svi poslovi oko kuće i u garaži postaće prava zabava sa ovim kvalitetnim i izdržljivim alatom.