Mar-Pol Srbija

Mar-Pol Srbija

Mar-Pol je renomiran evropski brend motornih i električnih alata sa serijom proizvoda zvučnog imena Demon i Ripper.

U Demon seriju proizvoda spadaju motorne testere, prskalice, trimeri i električni alati, u ovoj seriji proizvoda najbolje se pokazao Demon motorni trimer koji je stekao veliku popularnost u Srbiji najviše zbog odličnog odnosa cene i kvaliteta ali pre svega jer je ekonomičan i jednostavan za održavanje.

U Ripper seriju proizoda spadaju električni i akumulatorski alati, jedan proizvod koji se odlično  pokazao na tržištu je Ripper aparat za varenje sa Tosibinom elektronikom, najviše zbog svoje pouzdanosti u radu.

Demon trimer i oprema

Demon trimer

 • Demon motorni trimer predstvalja trimer sa najboljim odnosom cene i kvaliteta u njegovoj klasi od 5,2 KS, dvotaktni motor standardne konstrukcije zapremine 52cm3 sa vazdušnim hladjenjem. Motor dostiže maksimalno 9000 obrtaja u minuti bez opterećenja, dakle trimer koji će ispuniti i najteže zadatke.
 • Sistem prenosa je kardansko vratilo sa automatskim centrafugalnim kvačilom, radni zahvat niti je 41,5 cm dok je radni zhvat noža 25 cm, kapacitet rezervoara za gorivo od 1,35L.
 • Kvalitet izrade je odličan, kučište je izradjeno od kvalitetne čvrste plastike, tako da može da izdrži manja mehanička naprezanja.
 • Kardansko vratilo je izradjeno od kvalitetne legure, tako da vratilo može da izdži velike sile trenja.
 • Trimer je jednostavno održavati, svaki manji servis poseduje delove za njega, delovi za njega su pristupačni tako da je trimer ekonomičan za održavanje.
 • Obezbedjujemo servis za trimere, delove za trimer možete da kupite i kod nas.
 • Godinu dana garancije na trimer
 • Važna napomena:

Mi smo direktni uvoznici Demon trimera i zastupnici ovog brenda u Srbiji, kada kupujete trimere od nas kupujte original trimer. Na tržištu se pojavila kopija ovog trimera koji je jeftiniji za 30% od originala ali mu kvalitet nije ni 10% kao original.

Na sajtu brenda Demon Mar-pol firme https://mar-pol.sklep.pl/ možete videti sve o našim proizvodima.A iste proizvode koje vidite na poljskom sajtu možete poručiti i dobiti na  Vašu kućnu adresu.

325385ba633367ddadf115f3d32fc457

Demon prskalica

 • Prskalica koja se probila na naše tržište pre svega zbog odličnog kvaliteta izrade i pristupačne cene, za tu cenu dobijate atomizer/prskalicu sa pumpom visokog pritiska, sa tom pumpom prskalica će izvršiti i najzahtevnije zadatke.
 • Prskalica/atomizer koja ima široku primenu, može da se koristi za malinjake, vinograde, voćnjake itd.
 • Prskalica ima motor od 5,2 KS sa busterom ili ti pumpom visokog pritiska, kapacitet rezervoara za vodu je 14 i 20 litara, domet prskanja je 12m.
 • Motor prskalice dostiže maksimalno 9000 obrtaja u minuti bez opterećenja, sa opterećenjem do 7500 obrtaja u minuti.

Atomizer je ergonomskog oblika, tako da je udoban za korišćenje, poseduje širok raspon podešavanja.

2 misli o "Mar-Pol Srbija"


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol24/95/npvnojzja265wk2/demon.rs/public_html/wp-content/themes/newestore-pro/inc/themefarmer-functions.php on line 161

Postovani…pisem vam iz Kragujevca..posto uskoro otvaram servis za testere i trimere…da li dajete robu po veleprodajnim cenama za radnje i da li ste zainteresovani za saradnju…?
Da li je miguce dobiti neki katalog od vas sa cenama ? Unapred hvala !

25 decembra, 2019 oko 8:52 pm

  Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol24/95/npvnojzja265wk2/demon.rs/public_html/wp-content/themes/newestore-pro/inc/themefarmer-functions.php on line 161

  Poštovani kontaktiraćemo Vas posle 15 januara. Pozdrav

  25 decembra, 2019 oko 11:15 pm

Ostavite komentar

Cart
Your cart is currently empty.