Benziski trimeri, mar-pol, NOVO

Kako prepoznati original demon trimer RQ 580

Trimer demon RQ 580 je lako uporediti i shvatiti šta je original a šta kopija. Najlakši način je da direktno odete na zvanični sajt Poljske firme MAR-POL i da pogledate originalne slike trimera demon. Najsigurnija kupovina je da obavezno tražite FISKALNI RAČUN , OBRAZAC PRAVA POTROŠAČA SA PEČATOM FIRME KOJA JE AKTIVNA NA APR-u, UPUSTVO NA SRPSKOM KAO I DEKLARACIJU PROIZVODA GDE JASNO PIŠE UVOZNIK SA PODACIMA FIRME.

Oprez: za prividne rasprodaje morate često da platite visoku cenu, jer cena lažnih trimera, testera, automizera takođe umanjuje njihovu izdržljivost, performanse i pre svega sigurnost. Možete pronaći kopije po niskim cenama koje se više reklamiraju na oglasima, ali i po našim cenama gde prodavci ostvaruju velike zarade. U mnogim slučajevima, cene nisu znatno niže od cena originalnih proizvoda. Na taj način, se dobija utisak da je u pitanju original Poljskih- Mar-pol proizvod pod brendom DEMON. Problemi su i u popravci kopiranih trimera jer neznate koji delovi im odgovaraju i od kog kvaliteta i proizvođača. Uvek na matičnom sajtu Poljske firme Mar-Pol čiji je brend Demon možete pogledati slike i opise originalnih proizvoda.

Motorni benziski trimer DEMON  RQ580

Levo je falsifikovan, desno original. Jasno se vide razlike .

Kao što vidite na slikama baš i nije mala razlika. Nabrojaćemo u čemu je razlika.

-Kopirani trimer je uradjen u najlošijem cenovnom rangu a sve kako bi postigli dobru zaradu.

-Na kopiji je žuta nalepnica na kardanu koja se vidno razlikuje od originala.

  • Debljina Kardanske cevi na ovoj kopiji je fi 26mm na originalu je fi 28mm

-Oprema koja dolazi uz trimer se komletno razlikuje od opreme originala.

-Kutije u koji je upakovan trimer su loše urađene i vide se nedostaci i različiti natpisi koji inače pišu na originalu.Na ovo treba da obratite pažnju jer ako poručite kopiju imate mogućnost da to uočite pre preuzimanja paketa. Na kopiji nepiše da je EURO V a primećuje se drugi stil i boje zamrljane na kopiji.

-Ista je i stvar sa motorom i natpisima na motoru (pogledajte sliku)

U svakom slučaju kopija inače postoji više vrsta i jedini način je da ne kupite kopiju je da tražite od prodavca račun, papir da možete trimer vratiti za 14 dana ako Vam ne odgovara , upustvo na Srpskom kao i overenu garanciju sa brojem telefona Servisa. Ono što treba da znate je da mi posedujemo originalne delove kao i servis za održavanje i popravku svih uređaja brenda DEMON uređaji su originalni i poseduju svu dokumentaciju .

Pokazaćemo vam slike originalnog trimera kao i slike originalnih dodataka koje dobijate uz trimer. Obratite pažnju na boju, pogotovo izgled Pauk glave jer ovakva dolazi samo u originalu a i vizir je drugačiji. Strunu koju dobijate je originalna Demon.

U ćošku na kutiji jasno piše MAR-POL export – inport sa adresom firme u Poljskoj i jasnom naznakom godine proizvodnje. Boja i natpisi na samom trimeru i kutiji se razlikuju DOBRO UPOREDITE I OBRATITE PAŽNJU: Sve ostale informacije možete dobiti na sajtu demon.rs ili na tel: 060/500-1511…

Ostavite odgovor